Massa
DATUM: 2008-04-24 TID: 17:10:53

En del som hänt senaste dagarna så jag har inte riktigt orkat eller kunnat skriva. Samma kväll jag skrev sist hade vi intrång på vårt internet så vi har haft det avstängt tills i morse.

Mötet gick bra igår, hon tyckte det såg bra ut i lägenheyen och vi får se om hennes chef vill ha en utredning ändå. Skulle höras av i början av nästa vecka.

Idag har jag vart på hudmottagningen på näl, dom sa samma som vårdcentralen att deg var svamp. Fick recept på salvor och schampoo, ska hålla på med det i ett år innan jag är botad helt. Annars kan jag få återfall.

Sen var Paulina här en stund också, under tiden kom Marcus också en liten stund.

Just det ja, när vi kom hem från näl idag hade Rocky grävt sönder väggen in i gipset, bajsat inne och bitit på kläder som låg framme. Vet inte vad som tagit åt honom. Han har aldrig gjort något innan när han han vart själv hemma. Inatt hade han kissat och bajsat i köket också och det har han inte gjort på flera veckor innan.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Men det är ju inte så konstigt att han gör det, han är ju fortfarande valp och man ska inte lämna valpar i mer än max någon minut och då när man tränar dom på att vara ensamma. Kanske du inte visste men det borde du vetat innan du skaffade honom...
Och en VUXEN hund får inte vara ensam i mer än 4 timmar...

2008-04-25 @ 01:59:34
Postat av: Tessan

Klart att mafår, saken är att han aldrig gjort så innan förräns igår. Och igår var han inte själv i mer än ett par timmar.

Och vuxna hundar får vara själva i 8 timmar. och kom inte o säg att det är bull, för jag vet att det är 8 timmar för vuxna och 4 för valpar.

2008-04-25 @ 06:35:15
URL: http://mittlivsomungmamma.blogg.se
Postat av: Anonym

Meb bara för att LAGEN säger att en valp FÅR vara ensam i 4 timmar är det ju inte säkert att man kan lämna alla valpar ensamma 4 timmar!
Det är ju otroligt individuellt!
Stackars er vovve, säger jag bara... =( Blir ledsen när jag läser sånt här.
Hoppas för hans skull att det snart ringer nån och vill ha honom, så han kan få ett värdigt liv...

2008-04-25 @ 08:48:04
Postat av: M

Det är som att lämna en 2åring ensam hemma. Klart dom bajsar ner & biter sönder. De blir rastlösa & oroliga.

2008-04-25 @ 09:44:06
Postat av: Tessan

Anonym: Det har alltid gått bra innan med när han vart själv hemma. Han har leksaker och tuggben att leka med men han börjar trotsa oss, den rasen gör det med jämna mellanrum.

M: Det har aldrig vart några problem innan och som jag skrev innan har han tuggleksaker och tuggben som han kan bita i. Han får alltid små tuggben varje eller varannan dag men han har alltid leksaker framme som han får bita i.

2008-04-25 @ 12:27:27
URL: http://mittlivsomungmamma.blogg.se
Postat av: Anonym

"den rasen gör det med jämna mellanrum".
Är han inte blandras??

2008-04-25 @ 14:48:03
Postat av: Nathalie

Han är underaktiverad fattar du väl ! aktivera han mer så slipper ni såna problem . Sen är han valp och ni får lära han att man gör inte sånt. Sen ska ni inte lämna han ensam mer än 30 minuter åt gången för att han ska kunna bli van med att vara hemma , sen åka det sakta men säkert med en halvtimma . Ni kan inte stressa fram sånt . Alla valpar kräver mkt . Det borde ni tänkt på innan ni skaffa hund . Ni klarade inte att ta hand om den ni hade innan, då skaffar man inte en till .

2008-04-25 @ 22:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0